logo vastgoed
Lopende projecten

Schepers Vastgoed is voornemens om op deze locatie 16 nieuwbouwwoningen te realiseren. Het plan is onder voorbehoud en bevind zich momenteel in de initiatieffase.

Huidige situatie

Op deze locatie is momenteel dierenspeciaalzaak Op den Buijs en kringloopwinkel Voor & Deel gevestigd.

Beoogde plan

De Strijpsestraat 9-11 wordt getransformeerd, de huidige dierenwinkel, de kringloopwinkel en de bovenwoning worden gesloopt en daarvoor in de plaats komen 1 grondgebonden woning en 15 appartementen met groenperk. De ontwikkeling vindt plaats midden in een woonwijk, het in een vroegtijdig stadium betrekken van omwonenden is daarom belangrijk.

In overleg met de gemeente Eindhoven en de omgeving is Schepers Vastgoed voornemens een kwalitatieve inbreiding te realiseren waar iedereen enthousiast van wordt. De ontwikkeling vindt plaats midden in een woonwijk, het in een vroegtijdig stadium betrekken van omwonenden vinden we daarom belangrijk. Op 25 april heeft er een informatiemiddag in Buurthuis Bellefort plaatsgevonden. Indien u hierbij niet aanwezig kon zijn of graag op uw gemak alle informatie opnieuw wilt bekijken kunt u hier alle informatie raadplegen:

Initiatief Strijpsestraat 9-11

Gevelaanzichten

Architectuur

Impressie schetsen

Situatie

Groenplan

Flora- en fauna onderzoek

Parkeerberekening

Parkeeronderzoek

Bezonningsstudie

 

 

 

 

 

De locatie

De locatie is gelegen in Philipsdorp op korte afstand van de binnenstad van Eindhoven met voorzieningen zoals winkels, restaurants, musea en openbaar vervoer op loopafstand. Tevens is de woning gelegen nabij de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan het Trudoplein, het PSV stadion, Strijp-S en verschillende scholen.

Meer cases

Wil je nog meer projecten bekijken?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×