logo vastgoed
Lopende projecten

Het voormalige bankgebouw van Rabobank in Hoogvliet zal getransformeerd worden naar 18 hoogwaardige appartementen.

De oude situatie

Het bankgebouw aan Middenbaan Noord 28 in Hoogvliet heeft lange tijd gefunctioneerd als kantoor voor de Rabobank. Het pand staat nu lange tijd leeg.

Wat wij hier willen neerzetten:

Tijdlijn:

 • Q4 - 2020:

  Aankoop

 • Q4 - 2021:

  Vergunning

 • Q2 - 2022:

  Start bouw

 • Q1 - 2023:

  Oplevering

Het bankgebouw zal worden getransformeerd naar 18 hoogwaardige appartementen met een minimale oppervlakte van circa 60 m2. Bij deze herontwikkeling van dit bestaande bedrijfsgebouw, wordt de zeer herkenbare architectuur zoveel mogelijk in stand gehouden. De architect, Wim van Es, hecht veel waarde aan het feit dat het pand een bekende historie kent.

De locatie van de Middenbaan Noord 28

Middenbaan Noord is een belangrijke straat in Hoogvliet. Het pand grenst aan het recent herontwikkelde Winkelcentrum Hoogvliet. Op vele fronten zal de omgeving van Middenbaan-Noord zich de komende periode ontwikkelen. Investeringen in infrastructuur, woon- en werkgebieden en landschappen geven de regio Rotterdam de kans om mee te blijven groeien met de altijd aanwezige maatschappelijke en economische dynamiek.

Meer cases

Wil je nog meer projecten bekijken?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×