logo vastgoed
Lopende projecten

De realisatie van 18 duurzame en sleutelklare (koop)appartementen hartje Helmond.

De oude situatie

Voorheen heeft het pand een lange tijd als kantoor van het Regionaal Autistisch Centrum Helmond gediend. Na een periode van leegstand gaat Schepers Vastgoed er nieuw leven in blazen.

Van werken naar wonen

Tijdlijn:

  • Q3 - 2023:

    Aankoop

  • Q3- 2023:

    Start verbouwing

  • Q2 - 2024:

    Oplevering

Het gebouw is op een unieke manier aan de Europaweg gepositioneerd. Het valt op. Door een voorzetgevel toe te voegen benadrukken we dat nog eens extra. Wat je ziet is een kwalitatief hoogwaardig gebouw dat door de verticale lijnen in combinatie met het horizontale karakter wel iets heeft van een weefgetouw. We hebben gekozen voor een moderne uitstraling met frisse kleuren en veel duurzame materialen. Een extra kwaliteit is de buitenruimte die aan de voorgevel ontstaat omdat daar de ontsluiting plaatsvindt in plaats van in het gebouw. Zo winnen we aan woonruimte en krijgt de gevel extra uitstraling.

De architectuur is een mooie knipoog naar de textielhistorie van Helmond. Vanuit de appartementen kijk je aan de voorzijde uit over de groenstrook aan de Europaweg. De woningen zijn 71 m2 groot en worden met een  A+++ label opgeleverd.

De verbouwing is  in volle gang en de appartementen worden in april 2024 sleutelklaar opgeleverd.

De locatie van de De Weverij

Helmond is een stad met het hart van een dorp. Een stad in beweging, waar het fijn werken en wonen is. Aan de overkant van de N270 vind je de Automotive Campus; een unieke bundeling van automotive opleidingen en bedrijven waar circa 1200 mensen werken. Het is een van de onderwijsparels die de Helmond rijk is. Helmond is met vier NS-stations bijzonder goed bereikbaar.

Meer cases

Wil je nog meer projecten bekijken?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×