logo vastgoed
Lopende projecten

Hartje centrum van Helmond zullen wij de voormalige fietsenwinkel transformeren naar 17 woningen.

De oude situatie

Het pand aan de Molenstraat 185-187 in Helmond is gebouwd in 1917 en ligt direct naast het welbekende de Jan van Brabant College. Oorspronkelijk was het de fietsenwinkel van familie Seijkens. Het pand staat al enige tijd leeg waardoor er op een lang stuk van de Molenstraat geen bedrijvigheid plaatsvind. Hier gaat Schepers Vastgoed verandering in brengen!

Van fietsenwinkel naar woningen

Tijdlijn:

  • Q2 - 2022: Aankoop

  • Q2 - 2022: Vergunning

  • Q3 - 2022: Start bouw

  • Q2 - 2023: Oplevering

Met deze transformatie wordt er door Schepers Vastgoed opnieuw leven geblazen in een van de bekendste en mooiste straten van Helmond. Het project betreft een flinke transformatie waarbij 17 hoogwaardige woningen gecreëerd worden met parkeerplaatsen op het achterterrein.

De locatie van de Molenstraat 185-187

De Molenstraat is gelegen hartje centrum van Helmond. Op slechts 5 minuten lopen van het kernwinkelcentrum en het Centraal Station en binnen twee minuten zit je met de auto op de N270. Op het achterterrein van het object maakt Schepers Vastgoed het mogelijk om te parkeren.

Meer cases

Wil je nog meer projecten bekijken?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×