logo vastgoed
Lopende projecten

De Burgemeester is gelegen aan de Julianalaan 15 in de wijk Maasniel te Roermond. Op loopafstand van het appartement tref je vrijwel alle voorzieningen die je in eerste aanleg nodig hebt zoals een supermarkt, apotheek, dokterspost, bakker, afhaalrestaurant etc.  Het centrum van Roermond met het centraal station is op enkele fietsminuten afstand gelegen. In De Burgemeester woon je zorgeloos in een hagelnieuw appartement dat van alle gemakken is voorzien. De tweekamer appartementen zijn namelijk standaard zeer rijk uitgerust.

Tijdlijn:

  • Q2 - 2020: Aankoop

  • Q2 - 2020: Vergunning

  • Q3 - 2020: Start bouw

  • Q2 - 2021: Oplevering

De locatie van de Burgemeesterwoning

De Burgemeester is gelegen aan de Julianalaan 15 in de wijk Maasniel te Roermond. Op loopafstand van het appartement tref je vrijwel alle voorzieningen die je in eerste aanleg nodig hebt zoals een supermarkt, apotheek, dokterspost, bakker, afhaalrestaurant etc. Het centrum van Roermond met het centraal station is op enkele fietsminuten afstand gelegen.

De omgeving van de Burgemeesterwoning

De stad Roermond is gelegen aan de Maas in Limburg. Hier is de grootste designer outlet van de Benelux te vinden met 150 winkels en 200 designermerken. Eveneens biedt Roermond niet alleen een unieke stopbeleving, maar kent de stad ook een rijke cultuur als bisschopsstad, mooie natuurgebieden en heerlijke restaurants.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×