logo vastgoed
Lopende projecten

De Gestelsestraat is een historische straat aan de rand van de Eindhovense Schrijversbuurt, vlakbij het Stadswandelpark. Op deze locatie zullen 8 appartementen onder de naam ‘De Nachtegaal’ worden gebouwd welke voldoen aan de laatste eisen en wensen.

Tijdlijn:

  • Q3 - 2019: Aankoop

  • Q3 - 2020: Vergunning

  • Q3 - 2021: Start bouw

  • Q2 - 2022: Oplevering

De locatie van de Nachtegaal

In de Schrijversbuurt woon je bijzonder gunstig. Op de fiets of te voet bereik je in no-time tal van voorzieningen. Tevens ben je snel op het Centraal Station, waar vanuit je met de trein of bus verder reist. Ook de aansluitwegen zoals de A2 zijn binnen 5 minuten te bereiken. Daarnaast is Eindhoven Airport ook binnen handbereik.

Omgeving

Eindhoven is een stad die barst van de energie. Google eens het woord ‘innovatie’. De eerste beelden die je ziet zijn gloeilampen en dat is geen toeval. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie en design.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×