logo vastgoed
Lopende projecten

Deze transformatie betreft een commerciële ruimte op de begane grond, 5 woningen op de 1e verdieping, 5 woningen op de 2e verdieping en 1 luxe penthouse op de 3e verdieping dankzij de optopping die we hebben toegepast. Een gezamenlijke daktuin aan de achterzijde biedt de mogelijkheid voor huurders om samen activiteiten te organiseren. Het penthouse beschikt ook nog over een eigen dakterras welke rijkelijk uitkijkt op de levendige Kruisstraat.

Tijdlijn:

  • Q3 - 2020: Aankoop

  • Q1 - 2021: Vergunning

  • Q3 - 2021: Start bouw

  • Q2 - 2022: Oplevering + verhuur

De locatie van de Kruisstraat 70-72

De Kruisstraat is een doorgaande winkelstraat in Eindhoven, aan de noordzijde binnen de Eindhovense Ring. De straat heeft van oudsher een wat negatieve reputatie, maar de weg omhoog lijkt nu definitief ingezet. Deze ontwikkeling draagt daar onmiskenbaar aan bij. De bereikbaarheid van de Kruisstraat is uitstekend te noemen door de nabije ligging van de rondweg en het centraal station.

De omgeving van de Kruisstraat 70-72

Eindhoven is een stad die barst van de energie. Google eens het woord ‘innovatie’. De eerste beelden die je ziet zijn gloeilampen en dat is geen toeval. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie en design.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×