logo vastgoed
Lopende projecten

De Kruisstraat is een doorgaande winkelstraat in Eindhoven en verbindt de Fellenoord met de Woenselse Markt. In 1920 is dit nog een straat met vooral lange rijen werkmanshuisjes. Geleidelijk aan komen er in de Kruisstraat meer middenstanders met hun winkeltjes. Na de oorlog wordt bijna alles gesloopt en vervangen door blokken winkel-woonhuizen. Van de oude panden is weinig over en sommige winkels die omstreeks 1960 nog fris en modern waren, zien er nu wat verlopen uit. Wij vonden het tijd voor vernieuwing!

De straat heeft van oudsher een wat negatieve reputatie, maar de weg omhoog lijkt nu definitief ingezet. Deze ontwikkeling draagt daar onmiskenbaar aan bij.

Tijdlijn:

  • Q3 - 2019: Aankoop

  • Q2 - 2020: Vergunning

  • Q3 - 2020: Start bouw

  • Q2 - 2021: Oplevering

De locatie van de Kruisstraat 74-76

De Kruisstraat is een doorgaande winkelstraat in Eindhoven, aan de noordzijde binnen de Eindhovense Ring. De straat heeft van oudsher een wat negatieve reputatie, maar de weg omhoog lijkt nu definitief ingezet. Deze ontwikkeling draagt daar onmiskenbaar aan bij. De bereikbaarheid van de Kruisstraat is uitstekend te noemen door de nabije ligging van de rondweg en het centraal station.

De omgeving van de Kruisstraat 74-76

Eindhoven is een stad die barst van de energie. Google eens het woord ‘innovatie’. De eerste beelden die je ziet zijn gloeilampen en dat is geen toeval. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie en design.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×