logo vastgoed
Lopende projecten

Het was namelijk het enige pand in de straat waarin commercie werd bedreven, want de rest van de straat heeft een woonbestemming. Maar de tijden veranderen en de copyshop is in het slot. Gezien de veranderende markt hebben wij de begane grond volledig getransformeerd naar woningen en hebben wij het pand nieuw leven ingeblazen.

 

 

Tijdlijn:

  • Q4 - 2020: Aankoop

  • Q1 - 2021: Vergunning

  • Q2 - 2021: Start bouw

  • Q3 - 2021: Oplevering

De locatie van de Winkel naar wonen

Niet veel straten hebben een Klokgebouw én een station, maar de Marconilaan wel. Het is een bruisende straat, op loopafstand van het creatieve epicentrum Strijp-S en het Philips Stadion. Ook de in Eindhoven wereldberoemde alleskunner Johan Vlemmix woonde lange tijd aan de Marconilaan; daar stond zijn royale woonbunker Soestdijk II.

De omgeving van de Winkel naar wonen

Eindhoven is een stad die barst van de energie. Google eens het woord ‘innovatie’. De eerste beelden die je ziet zijn gloeilampen en dat is geen toeval. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie en design.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×