logo vastgoed
Lopende projecten

Ga jij er voor zorgen dat de bouwprojecten financieel op rolletjes lopen? Als Projectadministrateur controleer en realiseer je de complete financiële projectadministratie van bouwprojecten.

Je bent als projectadministrateur het financiële geweten van ieder bouwteam en bent de expert op financieel/administratief gebied.

Je controleert en beoordeelt de werkbegroting voordat deze ingelezen wordt in ons geautomatiseerd systeem. Daarnaast zorg je, in samenwerking met de verantwoordelijke projectleider, voor de tijdige en juiste aanlevering van de prognoserapportage (PER) van het project. Deze prognoserapportage wordt vervolgens gebruikt in de maandelijkse voortgangsbespreking over het project.

De termijnschema’s bewaken en het controleren van het meer/minder werk is ook een belangrijk onderdeel van je functie.

In je dagelijkse werk ben je bezig met het analyseren van kostenuitdraaien en nacalculaties. Dit alles met als doel om een goede prognose (PER) op te stellen en voortijdig mogelijke financiële problemen te signaleren. Dit vraagt om kennis en ervaring op het gebied van projectadministratie.

Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk het na controle beoordelen en accorderen van facturen op:

 • Aanwezigheid bonnen (afgetekend door uitvoerder)
 • Hoeveelheden
 • Prijsafspraken
 • Beoordeling onderaanneming (WKA)

Als Projectadministrateur (20-28u p/week) heb je een belangrijke verantwoording, zodat de organisatie op ieder moment op de hoogte is van de financiële status van een project.

Tevens wordt er verwacht dat je een bijdragen levert aan het volgende: financiële administratie, controleren en beheersen voorraad- en projectadministratie, bewaking en opstellen managementrapportages.

Voordelen

Als Projectadministrateur krijg je een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime);
 • Pensioenmogelijkheden;
 • Een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid;
 • Een professioneel team van collega’s;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelingen met zowel interne als externe opleidingen.

Over Schepers Vastgoed

Schepers Vastgoed is een jong vastgoedbedrijf met wortels in de vruchtbare Zuidoost-Brabantse grond. In 2016 legde eigenaar Harm Schepers de fundering van deze onderneming. In eerste instantie was Schepers Vastgoed een bouwonderneming, Bouwbedrijf Schepers, gericht op studentenhuisvesting. Maar door de kansen in de markt aan te grijpen, verbreedden ze al snel hun focus en richtten ze zich nu op de zakelijke markt.

Schepers Vastgoed focust zich op het maken van eigen ontwikkelingen, steeds in samenspraak met gemeenten. Ze kopen panden – denk aan studio’s, appartementen en zakelijke objecten – met potentie aan en geven die een serieuze upgrade. Of een andere bestemming: transformaties zitten al behoorlijk in hun DNA. Hun kernactiviteit in een notendop: bestaand vastgoed nieuw leven inblazen.

Schepers Vastgoed bouwt en onderhoudt. Niet alleen panden, maar ook banden. Ze investeren graag en veel in de relaties met hun klanten, veelal investeerders en beleggers. Dat doen ze door het complete traject te verzorgen, van aanvraag tot oplevering. Nadat een mogelijke ontwikkeling is aangekocht, maken ze – in samenwerking met architecten en externe adviseurs – de vergunningen in orde.

In hun werk overleggen ze veel en goed met de betreffende gemeente. Altijd streven ze naar een eindresultaat waar alle betrokkenen beter en gelukkiger van worden. Daar krijgen de mensen van Schepers Vastgoed energie van. En de ervaring leert ze dat dat ook voor hun opdrachtgevers en partners geldt.

Bouwstenen voor succes

Als Projectadministrateur verwachten we:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de bouw en projectadministratie;
 • Een proactieve instelling;
 • Je bent een echte teamplayer en haalt energie uit samenwerken.

Ben jij een verantwoordelijke projectleider met het financiële geweten van ieder bouwteam? Laat dan je interesse blijken aan Dirk Reemers via dirk@schepersvastgoed.nl. Ook met vragen kun je bij hem terecht via: 06-22176628

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×