logo vastgoed
Lopende projecten

Voor wie wil wonen in alle rust met het gemak van de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik.

Huidige situatie

De locatie is gelegen in een deel waar voorheen veel bedrijvigheid plaatsvond, aan de achterzijde van de Julianalaan. Op dit moment is 't Veldje een braakliggend terrein wat afbreuk doet aan het straatbeeld. Schepers Vastgoed zal hier snel verandering in brengen!

Nieuwe situatie

Schepers Vastgoed is voornemens het braakliggende terrein te ontwikkelen naar 2 vrijstaande appartementencomplexen met in totaal 8 luxe, duurzame, energiezuinige, levensloopbestendige appartementen. De appartementen op de begane grond van ca. 87m² worden voorzien van een eigen tuin aan de achterzijde en de appartementen op de 1e verdieping van ca. 71m² worden voorzien van een ruim balkon aan zowel de achterzijde als een (compact) balkon aan de voorzijde.

Veldje, Roermond

't Veldje is gelegen in Maasniel, een stadsdeel met een eigen dorpse identiteit waar veel aandacht is voor groen in de wijk.

Meer cases

Wil je nog meer projecten bekijken?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×