logo vastgoed
Lopende projecten
  • Bouwen in eigen beheer
  • Renovatie
  • Onderhoud

Schepers Vastgoed zorgt niet alleen voor de plannen, maar ook voor de verwezenlijking daarvan. Ze hebben de mogelijkheid om in eigen beheer te bouwen. Daarvoor doen zij een beroep op Schepers Bouwbedrijf: hun dochter die sinds 2005 aan de weg timmert en metselt.

Neem contact op

Schepers Bouwbedrijf is een gevestigde naam in de regio als het gaat om verbouwingen en renovaties. Overlastarm bouwen hebben zij tot kunst verheven. Hoe hectisch het leven van een vakman ook kan zijn; de lieden van Bouwbedrijf Schepers behouden altijd het overzicht, houden zich aan de planning en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt opgeleverd.

De medewerkers van Bouwbedrijf Schepers zijn veelzijdige vakmensen die veel disciplines van het bouwvak in de vingers hebben. Voor specialistisch werk worden zij bijgestaan door een vaste groep loodgieters, elektriciens en installateurs die helpen om de transformatie of verbouwing van de finishing touch te voorzien.

Bouwbedrijf Schepers maakt gebruik van: algemene voorwaarden Bouwbedrijf Schepers.

Over ons

Schepers Vastgoed is gespecialiseerd in complexe ontwikkelingsvraagstukken en kan deze van A tot Z realiseren, waarbij er balans is tussen de waardecreatie en de waarden en normen van de gemeente

Ontdek meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×