logo vastgoed
Lopende projecten
  • Vastgoedtransformatie
  • Realisatie van A tot Z
  • 15+ jaar ervaring

Van oudsher is Schepers Vastgoed een bouwonderneming, gericht op particuliere huisvesting. Maar ze verbreedden hun focus en richten zich nu op de complete zakelijke markt.

Neem contact op

Schepers Vastgoed is een jong vastgoedbedrijf met wortels in de vruchtbare Zuidoost-Brabantse grond. In 2016 legde eigenaar Harm Schepers de fundering van deze onderneming. In eerste instantie was Schepers Vastgoed een bouwonderneming, Bouwbedrijf Schepers, gericht op studentenhuisvesting. Maar door de kansen in de markt aan te grijpen, verbreedden ze al snel hun focus en richtten ze zich nu op de zakelijke markt.

Schepers Vastgoed focust zich op het maken van eigen ontwikkelingen, steeds in samenspraak met gemeenten. Ze kopen panden – denk aan studio’s, appartementen en zakelijke objecten – met potentie aan en geven die een serieuze upgrade. Of een andere bestemming: transformaties zitten al behoorlijk in hun DNA. Hun kernactiviteit in een notendop: bestaand vastgoed nieuw leven inblazen.

Schepers Vastgoed bouwt en onderhoudt. Niet alleen panden, maar ook banden. Ze investeren graag en veel in de relaties met hun klanten, veelal investeerders en beleggers. Dat doen ze door het complete traject te verzorgen, van aanvraag tot oplevering. Nadat een mogelijke ontwikkeling is aangekocht, maken ze – in samenwerking met architecten en externe adviseurs – de vergunningen in orde.

In hun werk overleggen ze veel en goed met de betreffende gemeente. Altijd streven ze naar een eindresultaat waar alle betrokkenen beter en gelukkiger van worden. Daar krijgen de mensen van Schepers Vastgoed energie van. En de ervaring leert ze dat dat ook voor hun opdrachtgevers en partners geldt.

Over ons

Schepers Vastgoed is gespecialiseerd in complexe ontwikkelingsvraagstukken en kan deze van A tot Z realiseren, waarbij er balans is tussen de waardecreatie en de waarden en normen van de gemeente

Ontdek meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×