logo vastgoed
Lopende projecten
  • Duurzame ontwikkeling
  • Rendement
  • Waarde creatie

Schepers Development is de tak binnen Schepers Vastgoed die zoekt naar het potentieel van een te ontwikkelen pand. In hun ontwikkelingen houden ze één centrale vraag in het achterhoofd: hoe kunnen ze een pand de maximale waarde geven en tegelijkertijd de directe omgeving verrijken?

Neem contact op

Schepers Development is de tak binnen Schepers Vastgoed die altijd zoekt naar het potentieel van een te ontwikkelen pand. Na aankoop van een object gaan zij met architecten, onderzoeksbureaus, makelaars en gemeenten om de tafel, met één centrale vraag in het achterhoofd: hoe kunnen ze het pand de maximale waarde geven en tegelijkertijd de directe omgeving verrijken? Uitdagende vraagstukken, maar door hun ervaring, flexibiliteit en grote netwerk slagen ze er altijd in om het beste antwoord te vinden.

Over ons

Schepers Vastgoed is gespecialiseerd in complexe ontwikkelingsvraagstukken en kan deze van A tot Z realiseren, waarbij er balans is tussen de waardecreatie en de waarden en normen van de gemeente

Ontdek meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×