logo vastgoed
Lopende projecten

Aan de Kerkstraat 22 in Beek en Donk waar nu café 'De Tapperij' is gevestigd worden 6 duurzame, energiezuinige appartementen ontwikkeld.

Café De Tapperij

In het hart van Beek en Donk bevindt zich Café Zaal De Tapperij, dé locatie waar bruiloften, feesten, partijen en evenementen worden georganiseerd. Zo was de Tapperij jarenlang de thuishaven van carnavalsvereniging ‘Teugelders van Ganzendonck’. Maar ook verenigingen als ‘Tieners van Toen’, drie verschillende bridgeclubs en de countryclub. "De Tapperij is een van de laatste twee zalen in Beek en Donk. Ondanks dat de uitbaters het café nog steeds met plezier runnen, hebben ze inmiddels besloten om het café te koop te zetten.

Wonen in De Tapperij

Het bestaande café wordt gesloopt en er worden twee bouwvolumes van twee lagen met een afgeknotte kap-verdieping gebouwd. De twee bouwvolumes zijn aan elkaar gekoppeld door middel van iets terugliggend bouwdeel met daarin de hoofdingang en de entreehal met de trap en de lift.

In twee platte aanbouwen worden tegen het linker bouwvolume een keuken met berging, en tegen het rechter bouwvolume 5 bergingen en een containerruimte ondergebracht. Er wordt op eigen terrein voor elk appartement een parkeerplaats gerealiseerd aan de voorzijde van het perceel.

De twee begane grond appartementen hebben privé buitenruimten aan de voor/zijgevel en achtergevel van hun appartement. De vier appartementen op de verdiepingen krijgen een buitenruimte in de vorm van een balkon aan de voorzijde (straatzijde). Op het achter terrein van het complex wordt een gezamenlijke tuin aangelegd die bereikbaar is vanuit de entreehal. Om de tuin komt een groene erfafscheiding in de vorm van bijvoorbeeld leilinden.

De vormgeving, detaillering, kleur- en materiaalgebruik van het gebouw zullen worden uitgewerkt in een stijl die past in de dorpse omgeving. Aan de voorgevels zijn twee erkers toegevoegd die de bebouwing een traditioneel dorps karakter geven. Het metselwerk, dakpannen en kozijnen worden uitgevoerd in bescheiden kleuren.

Deze woningen komen binnenkort in de verkoop!

Voor meer informatie kijk op: www.wonenindetapperij.nl of neem bij interesse contact op met Van Santvoort Makelaars via: nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl of neem telefonisch contact op via: 040 269 25 30

Het hart van Beek en Donk

De appartementen worden gerealiseerd in een prachtig stukje Brabant, met alle voorzieningen binnen handbereik. Of u nu liefhebber bent van fietsen, wandelen of genieten van de traditionele Brabantse gastvrijheid, in Beek en Donk zijn talloze voorzieningen en horecagelegenheden om de hoek te vinden. Kortom, een unieke kans om met volle teugen te genieten van woongemak en comfort, in een stijlvol omgeving.

Meer cases

Wil je nog meer projecten bekijken?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×