logo vastgoed
Lopende projecten

Realisatie van 4 studio's, 11 luxe en duurzame appartementen en 4 exclusieve penthouses met uitzicht op de Markt en het groenrijke park aan de Aa.

Huidige situatie

De winkel met bovenwoningen aan Markt 8-13 stamt uit 1964 en kenmerkt zich door de eenvoudige architectuur en eentonig materiaalgebruik. Het pand is bij velen bekend in de omgeving en kan wel een opfrisser gebruiken wat een kwaliteitsimpuls zal geven aan de uitstraling van de Markt en de huidige ontwikkelingen aan de Aa.

Gewenste situatie

Tijdlijn:

 • Q3 - 2022:

  Aankoop

 • Q3- 2023:

  Vergunning [verwacht]

 • Q4 - 2023:

  Start bouw [verwacht]

 • Q4 - 2024:

  Oplevering [verwacht]

Op dit moment is Schepers Vastgoed in samenspraak met de gemeente Meijerijstad de mogelijkheden aan het onderzoeken van een nieuwbouwcomplex bestaande uit ca. 19 woningen met een groenrijke binnentuin op de eerste en tweede verdieping en voldoende eigen parkeerplekken op de begane grond. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

De locatie van de Markt 8-13 Veghel

Het complex is gevestigd in het bruisende hart van Veghel aan de Markt.

Meer cases

Wil je nog meer projecten bekijken?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×