logo vastgoed
Lopende projecten

Aan de Binnen Parallelweg in Helmond liggen 4 kantoortorens waarvan wij 1 toren hebben getransformeerd naar woningen. Het moderne en representatieve object is gelegen in het centrum van Helmond naast het Centraal Station en hierdoor met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Na enige tijd van leegstand hebben wij de kantoortoren volledig getransformeerd naar woningen.

Tijdlijn

  • Q1 - 2021: Aankoop

  • Q1 - 2021: Vergunning

  • Q2 - 2021: Start bouw

  • Q4 - 2021: Oplevering

De locatie van de Binnen Parallelweg

De Binnen Parallelweg is tegenover de Vlisco: het oer-Helmondse bedrijf dat stoffen van topklasse produceert en exporteert. De locatie ligt vlak bij culturele hotspot De Cacaofabriek, het Helmondse kasteel en het centrum.

De omgeving van de Binnen Parallelweg

Het object is zeer centraal gelegen in het Central Business District van Helmond aan de centrale toegangsweg van Helmond op slechts 250 meter van het stadswinkelcentrum. Het pand is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×