logo vastgoed
Lopende projecten

Het pand op de hoek van de Zuid Koninginnewal en de Kasteel Traverse is niet te missen in het Helmondse stadsgezicht. De omgeving kent een rijke historie met het Kasteel van Helmond op steenworp afstand. Het pand dat sinds 1983 een kantoorfunctie had, was sterk gedateerd wat de belangrijkste doorgaande weg van Helmond niet ten goede kwam. Gezien de veranderende markt in kantoren en wonen zagen wij hier een mooie kans om het pand volledig te transformeren. En dat hebben we gedaan!

Tijdlijn:

  • Q1 - 2019: Aankoop

  • Q1 - 2020: Vergunning

  • Q1 - 2020: Start bouw

  • Q3 - 2020: Oplevering + verhuurd

De locatie van de Zuid Koninginnewal

Het pand is gelegen aan een belangrijke toegangsweg van Helmond, de Kasteel Traverse. Het Kasteel van Helmond, de bruisende stadskern en het Centraal Station van Helmond liggen allemaal op steenworp afstand.

De omgeving van de Zuid Koninginnewal

Het object is zeer centraal gelegen in het Central Business District van Helmond aan de centrale toegangsweg van Helmond op slechts 150 meter van het stadswinkelcentrum. Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. De straatnamen die op -wal eindigen duiden op de voormalige omwalling van de vestingstad Helmond, waar het veertiende-eeuwse kasteel onderdeel van was.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mailbericht en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×